Lees de advertorials van 5 ondernemers uit de periode augustus 2007 die succesvol gevestigd zijn in het Business Center Moermont welke vergelijkbaar is met het Business Center Borchwerf2.

Klik daarvoor met de rechtermuisknop op de 'Download' knop en klik vervolgens op 'Opslaan als' of 'Save as'.Als referentie project voor het Business Center Borchwerf2 is het in 2007 opgeleverde Business Center Moermont gelegen aan de Veilingdreef 15 t/m 41 in Bergen op Zoom een prachtig voorbeeld.

Het Business Center Moermont in Bergen op Zoom is nagenoeg identiek aan het Business Center Borchwerf2.

De verschillen zitten voornamelijk in een andere kleurstelling en een andere architectuur van de voorgevels.

Business Center Moermont in Bergen op Zoom is eenvoudig te bereiken: via A4/A58 neemt u de afslag Bergen op Zoom Noord, na het 3e stoplicht gaat u linksaf en rijdt u de Marconilaan Noord in. Vervolgens neemt u de 2e afslag rechts direct na Euromaster en aan de linkerkant bevindt zich het Business Center Moermont aan de Veilingdreef 15 t/m 41.

Komt u gerust geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan het Business Center Moermont en meldt u zich bij Zoom Invest gevestigd in het Business Center Moermont met een kantoor aan de Veilingdreef 15.

De koffie staat voor u klaar en wij geven u graag een rondleiding door het Business Center Moermont, zodat u diverse kantoor- en bedrijfsruimten van verschillende bedrijven kunt bekijken en uiteraard het gebruik van de mega-garages.

Het Business Center Moermont is 100% verkocht en 100% in gebruik en omvat 13 business units en 96 mega-garages waarbij het concept van het gebouw nagenoeg gelijk is aan het Business Center Borchwerf2.

De start van Business Center Moermont was op 1 november 2006 en het project is opgeleverd op 1 juli 2007.

In het 1e kwartaal van 2008 was het totale project uitverkocht.

Lees hier de advertorials van 5 ondernemers uit de periode augustus 2007 die succesvol gevestigd zijn in het Business Center Moermont.